Beachvolley

Bjärreds Volleybollklubb © 2020

Beachvolley 2018Nationaldagsvolley 2018


BVBK välkomnar alla att spela beachvolleyboll på Lomma strand den 6 juni! Vi kommer att vara på stranden från kl 10.00 till 14.00. Det går bra att komma när man vill och vara där så lite/mycket som man själv önskar.


Vi ser till att det finns grillar, så ta med något till grillen. Ta dig till korsningen mellan Strandpromenaden och Brisgränd och gå rakt ut mot stranden så kommer du se oss. Finns bild nedanför.


Ingen föranmälan behövs. Det kvittar om du spelar volleyboll eller är nybörjare, all är välkomna! Så ta med dig dina syskon, föräldrar och ha en trevlig dag i solen nere på straden.


Kontakt eller frågor? info@BVBK.net

Sommarvolley 2018


Måndag den 18/6 till torsdag den 21/6 är vi nere på Lomma Beach och lirar en massa volleyboll och mycket mer. Vi kommer även att bada och köra roliga strandtävlingar. Vi avslutar veckan med en volleybollturnering och grillning. Ni kommer bli indelade i grupper efter ålder och erfarenhet. Gränserna till grupperna är inte så hårda,

utan nivå avgör.


Du anmäler dig här på hemsidan under fliken Anmälan. Anmälningsavgiften är 250kr och då ingår fika alla dagar samt något grillat den sista dagen.


Sista anmälningsdag är 7:e juni. Anmäl dig redan idag för att säkra en plats!


Kontakt eller frågor? info@BVBK.net


   (Här kommer vi vara på nationaldagen, sommarvolleyn och SOL)


SOL 2018


Under sommaren kommer vi att spela en hel del beachvolley på stranden i Lomma, bland annat under arrangemangen Nationaldagsvolley och Sommarvolley. Men beachsäsongen avslutas traditionsenligt med BVBKs årliga turnering SOL, där alla klubbens medlemmar och även andra som är sugna på en heldag med volleyboll kan vara med.

 

Vi träffas på Lomma beach den 19 augusti klockan 9.30, ungefär där gatorna Brisgränd och Strandpromenaden möts. Tävlingen beräknas vara slut senast klockan 16.00, så ta med dig ordentligt med dryck och något att äta under dagen.

 

I beachvolleyboll spelar vi två och två, men är ni under 15 år i ditt lag kan ni vara tre på planen om ni vill. Anmälan av ditt lag görs här på hemsidan, fyll i ditt och din medspelares namn, samt ert lagnamn. Anmälningsavgiften är endast 100 kr per lag (50 kr för öppen) och betalas till BVBKs bankgiro 5851-0892 eller swish 123 091 28 65. Det är gratis för medlemmar i BVBK. Sista anmälningsdag är 15 augusti. Då ska ni både ha anmält er på hemsidan och betalat anmälningsavgiften.

 

För att alla matcher ska bli lika spännande kommer vi att ha ett handikappsysten under turneringen.Varje set spelas till 15 poäng. Vuxna tävlandes som inte har spelat volleyboll tidigare får samma handikapp som U15P. Det är naturligtvis möjligt att ställa upp med ett lag med spelare från olika kategorier. För sådana lag beräknas ett medelvärde på handikappet. Om medelvärdet inte blir ett jämt tal avrundas det uppåt.


Exempel: En herre och en U17F-spelare ska spela tillsammans mot ett U15F-lag. Ett herrlag skulle börjat med 0-11 mot ett U15F-lag, och ett U17F-lag skulle börjat med 0-3. Medelvärdet på handikappen blir i detta fall 0-7.


Har du några frågor? Hör av dig till Info@BVBK.net


Regler till SOL


Gällande Volleybollregler med några undantag.


  • Ej fingerslag på Serve
  • Ej fingerslag på Anfallsslag
  • Ej överarmsserve på U13-spelare
  • Block räknas som ett slag
  • Lag som ej spelar kommer att döma matcherna


 
Solturneringens historik:


SOL 2017 vann Jacob Strömsten och Johan Gottsäter


SOL 2016 vann Johan Gottsäter och Markus Richter.


SOL 2015 vann Johan Gottsäter och Markus Richter.


SOL 2014 vann Kronan VBK


SOL 2013 vann Johan Gottsäter och Markus Richter.


SOL 2012 vann Erik och Johan Gottsäter.


SOL 2011 fick tyvärr ställas in.


SOL 2010 vann Playboys bestående av Pontus Nilsson och Oskar B.


SOL 2009 vann Team Bäckis bestående av Jessika Bäckström och Peter Bäckström.


Årets vinnare är välkomna att spela på SOL helt gratis nästa år!Nästa Sida