U16/20F

Bjärreds Volleybollklubb © 2020

U16/20 Flickor


Tränare: Peter Röjel.


Kontakt: Peter@BVBK.net


U16/20F, framtidens proffs!


LÄNK TILL MATCHER DIV 2 ->Klicka här<-


Träningarna är fyra gånger i veckan. En normal träning börjar med att vi kör en rolig och aktiv uppvärmning. På tisdag och torsdag har vi ett större fokus på styrka och teknik. Under 2017 började vi med träning med skivstänger och vikter, vilket ger resultat nu när det gått mer än ett år sen vi började med det.


Förutom träningarna är vi iväg på många turneringar både nationellt och internationellt. I grupper tränar ett U16 lag som har kommit så pass långt i sin utveckling att de håller jämna steg med det äldre tjejerna.


Vi var med i Barcelona cup 2018, där vi fick möta några av Europas bästa ungdomslag.


Under sommaren åker vi till Lomma Beach och spelar volleyboll i sanden, äter glass och tar ibland ett bad.Första veckan av sommarlovet kör vi sommarvolley, som är nere på stranden i Lomma. Vi grillar, njuter av solen samtidigt som vi kör hårda träningspass


Förra säsongen placerade vi oss på en andra plats i Scandinavian Masters, en silvermedalj i U16 mästerskapet och guld i Mikasa Challenge. Denna säsong har vi fokus på att finputsa teknikerna samtidigt som vi tar hem guld i det vi ställer upp i.


Nästa Sida