U16F

Bjärreds Volleybollklubb © 2018

U16 Flickor

 

Tränare: Hilma Nilsson

 

Assisterande tränare: Peter Röjel, Tilda Jepson

 

Kontakt: Hilma@BVBK.net

 

U16F är en grupp för flickor i årskurs 6-9. Tjejerna har en bra stämning och en vilja att bli bättre och lära sig mer. Gruppen har samarbete med U13F i form av gemensamma matcher och träningar (onsdagar). Vi har även samverkan med U17F, framförallt genom att ge chans till de spelare som visar på högre nivå att emellanåt kunna träna och spela matcher med de äldre tjejerna.

 

Varje år är vi med i ett flertal turneringar och dessa heldagar bidrar mycket till den personliga utvecklingen såväl som lagsamhörighet. Alla som vill ska få spela och det mynnar ofta ut i att vi ställer upp med flera lag.

 

Vi har även läger där det finns tid att komma närmre varandra som lag, gå igenom teori och få extra hjälp av tränarna. Vi lagar mat tillsammans, ser på film och mäter vår spänstutveckling. Dessa helger brukar vara utmattande, men otroligt givande och roliga!

 

På somrarna håller vi till i Lomma för beachvolleyboll. Det börjar med en vecka av dagläger, Sommarvolleyn, som är fylld utav spel, strandtävlingar och bad. Därefter har vi beachträningar och utomhussäsongen avslutas med BVBK:s årliga turnering SOL.