U13F

Bjärreds Volleybollklubb © 2017

U13 Flickor

 

Tränare: Peter Röjel och Johanna Strömsten

 

Kontakt: Peter@bvbk.net eller Johanna@bvbk.net

 

U13F är en grupp för flickor i årskurs fyra till fem där det finns ett nära samarbete med såväl U11F som U15F. På söndagarna tränar tjejerna tillsammans med U15F och en del matcher spelas med de andra grupperna.

 

Vi har läger där mycket fokus ligger på samarbete och gruppdynamik i form av gemensam matlagning, sammarbetsövningar, aktiviteter etc. Det är även under lägren det finns större utrymme att ge varje spelare den hjälp den behöver för att utvecklas på bästa sätt.

 

Varje termin är vi med på flera turneringar runt om i Skåne och dessa heldagar bidrar mycket till motivation, lagkänsla och säkerhet på volleybollplanen. Och såklart har det även givit ett antal spännande matcher och fina placeringar. Att nämna är att vi blev Skånska mästare 2016 i vår åldersklass och att vi har tagit flera guld- och silvermedaljer de senaste terminerna.

 

Våren 2016 var första gången som vi ställde upp med ett lag i SM (Mikasa Challenge). Fyra av gruppens spelare hade några roliga och utmanande dagar i Örebro.

 

På somrarna håller vi till på stranden i Lomma och är med på bl.a. Sommarvolleyn, vilket är en uppskattat dagläger vecka fylld med beachvolley, strandtävlingar och bad.