Senaste

Bjärreds Volleybollklubb © 2018

Senaste - 2019

(Klicka på bilderna för att förstora)

 

Div 2 match 12/10

Lördagen den 12/10 spelade div 2 laget match mot Svedala. Laget kom taggade till hallen i Svedala och tog hem vinsten med 3-0. Spelet inom laget var mycket bättre denna matchen till skillnad från förra. Nervositeten hade till stor del släppt och vi är nu redo att spela på topp kommande matcher. Tre av spelarna i laget åkte direkt till ett träningsläger efter matchen för att kunna spela ännu mer volleyboll.   U15F match i Svedala 6/10

Söndagen den 6/10 spelade U15F svart grupp i en turnering i Svedala. Tjejerna hade en trevlig dag med många bra matcher. Fyra stycken killag hade råkat anmäla sig i tjejernas grupp så motståndet blev hårdare men dem lyckades ändå ta hem segern i tre av fem matcher. Dagen slutade med en sjätteplats.


Div 2 match 5/10

Lördagen den 5/10 spelade divlaget sin första match för sesongen. Matchen spelades mot Lund och slutade tyvärr i en förlust med 3-0. Spelet var inte fullt på topp och många av spelarna var nervösa över den första matchen. Men nu blickar vi framåt och ser fram emot alla de matcher som vi har framför oss denna säsongen.
U16F Träningsmatch Malmö 11/3

Måndagen den 11/3 var vi inbjudna till Malmö på en träningsmatch. Kvällen startades med en uppvärmning och sedan kördes matchen igång. Malmö var många fler spelare och delade därför upp sitt lag i två separata lag. Det gjorde att vi fick spela hela tiden. I mitten av kvällen bjöds det på fika vilket vi uppskattade.


Därefter spelade vi igen. Totalt spelade vi fyra matcher, inget set förlorat av oss. Det var en trevlig kväll!
U16 DM och Träningsläger 9-10/3

Helgen började med u16 DM.

Vi jobbade tillsammans och blev etta i gruppspelet.

När det var dags för slutspel mötte vi EVS i en jämnare match då det avgjordes med ett tredje set.

I finalen var det ett lättare motstånd då vi vann och blev DM-mästare.Därefter var det dags för u13-u15 läger, då Elsa och Sofia hjälpte till att handla in maten.

Väl på plats satt lägret igång med flera trötta tjejer.

Vi tränade mycket på pancake men fick avbryta tidigare då många spelare var trötta.


Vi satt då igång med maten och hade en trevlig kväll med tacos och mycket snack.Andra träningsdagen kom även Saga och Matilda, då vi körde mycket anfall, fingerslag och även spänstmätning.   

Detta uppskattades av tjejerna och alla hade kul. En framgångsrik helg för laget.

Scandinavian Masters 2019 1-3/3


Vår resa mot Odense började på fredag eftermiddag. Klockan tio anlände vi till skolan, trötta och utmattade.

Vi började lördagen med en härlig sovmorgon, då första matchen var först klockan elva. Efter en stabil frukost med choklad pålägg var det dags att börja spela.


Första matchen var mot Lyngby-Gladsaxe. Första setet var enkel 18-25 till oss. I andra setet tog nervositeten över. Men vi kämpade och tog hem det precis med 24-26 poäng.

Andra matchen spelade vi mot DHV Odense. Tyvärr förlorade vi mot de på grund av nervositet och kommunikationsbrist. Sista matchen för dagen var mot HBTU. Vi tog enkelt hem den matchen mot tyskarna och det gjorde att vi nu var säkrade till A-slutspel.

 

Efter en lång dag med många matcher gick vi sen och åt pizza och taggade inför morgondagen.


Söndagen startade med Peters ”jobbiga” alarm, det var sista dagen i Danmark och vi gick upp klockan sju och packade ihop våra saker, gick till matsalen och åt frukost.


Första matchen var mot Gentofte Volley, det var en väldigt jämn match men såklart slutade det med en vinst för oss! Andra matchen var mot de tyska laget MSV pampow och där vann vi också. Vi kom till final och mötte de danska laget Fortuna volley och där slutade med en andra plats för oss!


Flera Danska lag kommenterade att vi hade servar som var de bästa de någonsin sett.

En väldigt händelserik helg! Mycket skratt, svett och glädje.